Okategoriserade

Familjen har utökats!

Det är inte utan att det pirrar i magen sådär härligt när jag tänker på säsongen vi har framför oss. Särskilt inte eftersom vi inte bara fått en – utan egentligen två – nya familjemedlemmar denna sensommar. Jag presenterar härmed den ena av våra nya flockmedlemmar:

Danler European Open

Nu ser jag fram emot många roliga äventyr tillsammans med vår nya kompis och det lurviga gänget. Frågar ni mig får hösten och vintern gärna komma nu – vi är så väldigt redo!

No Comments

 • Johanna Lekhammar

  Gud vad kul! Är också på jakt efter en ny släde! Får se vad det blir 🙂 Vill ju gärna ha en tävlingsgodkänd släde men det är lite plånboken som styr också…

  • Nicole

   Ja, jag förstår precis! Vi hade verkligen tur som hann svara så snabbt på den här annonsen – säljaren hade en hel drös människor på kö och jag råkade ha turen att vara först för en gångs skull 🙂 Var liksom inte så mycket att fundera över för dom pengarna. Vi har kikat både på Danlern och på Junior Touring från Axaeco och faktum är att vi till slut gick efter plånboken förra hösten och beställde en Axaeco – men så fick dom problem med tillverkningen och det dröjde till våren innan en släde kunde bli levererad, så vi valde att avboka den. Nu fick jag ändå Danlern i gott skick men till och med för mindre pengar än vad jag skulle lagt på Axaeco-släden 😀 Så ibland ska man ha lite tur helt enkelt.

   Vi har ju Björkis tobogan härhemma också, vilket funkar fint när vi har kassa spår här hemmavid – men i fjällen o de preppade spåren är Danlern såååå mycket roligare, för att inte tala mer relevant än Björkis tobogan om vi får för oss att tävla 😉

   Håller ögonen öppna och hojtar om jag ser nåt som kan vara intressant för er! :*

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *