Okategoriserade,  Rädslor & problembeteenden

Ibland säger någon annan det bättre…

Vissa dagar fastnar jag i funderandet kring hundägarskapet. Reflektionerna och analyserna avlöser varandra och tankarna spinner iväg i en sådan fart att jag inte riktigt hinner med. Hela dagen idag har varit sådan. Och hela dagen har jag burit med mig en stark känsla av att vilja sortera de tankar jag bär på, få ned de på pränt och bolla dom med er. I min otålighet över att inte kunna sätta mig ned och göra det har jag därför bollat och funderat högt med kollegorna på jobbet. Nåja, bollat med mig själv mest kanske, men ibland har man lyssnat och bidragit med tankar. 

Men så är det ibland så att någon annan hinner före. Säger det man tänkt så bra, så välformulerat och så ödmjukt att man känner där inte finns en chans att man själv skulle kunna göra det lika bra. Inte idag. Så idag tänker jag inte skriva själv kring mina funderingar. Idag lånar jag orden från en fantastisk vän, förebild, mentor och hundmamma. Min andra hjärnhalva, Marlene. 

Läs hennes otroligt tänkvärda inlägg. Ni kommer inte ångra er, jag lovar. Ni hittar det HÄR

Bild

Marlene skriver och reflekterar kring empati i hundägarskapet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *