Okategoriserade

Head’s up!

I och med namnbytet på bloggen – och webbsideadressen – har det blivit lite tokigt. Funktionen som är tänkt att omdirigera gamla webbsideadressen till den nya adressen (även om själva webbsidan är densamma) funkar inte riktigt som den ska. Det innebär alltså i praktiken att när man söker eller klickar på länkar som innehåller den gamla adressen (ex. huskyeldar.weebly.com/inläggets-namn) så får man ett meddelande om att sidan inte existerar. Det medför såklart att alla som nånsin länkat hit eller till inlägg jag skrivit faktiskt inte fungerar längre, vilket är otroligt trist. 

Jag har suttit och försökt lösa problemet nu under lunchen men blir inte mycket klokare, så nu inväntar jag svar från supporten helt enkelt och hoppas att dom ska kunna lösa problemet. 
Jag ber också om ursäkt för eventuell förvirring och det huvudbry det här kan innebära för er som försökt hitta hit via gamla länkarna. Förhoppningsvis kan det åtgärdas inom kort! Tills dess – ha tålamod.

Och använd det nya namnet till webbsidan!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *