Okategoriserade

Hemma alltid bäst

Efter en helg borta – med resten av familjen hemma – är det en fantastisk känsla att vakna upp i sin egen säng igen. Att sätta ned fötterna på sitt egna golv, i samma ögonblick som man hör skruttans svans börja dunka i vardagsrumsgolvet och knasen sträcka på sig i soffan, svepa in sig i morgonrocken, dra igång kaffebryggaren och vänta in kaffet medan man morgonmyser med sina egna hundar. Borta må va bra, härligt och kul – ja, rent av fantastiskt ibland – men hemma är ändå alltid bäst. Där finns verkligen ingenstans på jorden som slår att få vara tillsammans med sin egna familj. Med mannen som i sin, för mig, perfekta imperfektion får gräset på andra sidan att se märkligt färglöst ut och hundarna med vilka man delar band, vardagsmönster och en genuin förståelse för varandra. Dom passar inte alla, men jäklar så fint dom passar mig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *