Okategoriserade

Post-drag-endorfiner!

Picture

Trötta, nöjda krigare

Har just gått och lagt mig efter en fantastiskt fin kväll på Järvafälten. Fortfarande alldeles rusig av post-drag-endorfinerna som spritter i kroppen. Älskar känslan när allting bara stämmer och man känner sig så samspelt som ekipage att tid och rum försvinner. Så kändes det återigen ikväll när vi körde tillsammans, totalt åtta ekipage den här gången. Jättekul när där dyker upp nya ansikten!

Kvällen avslutades med film; ännu ett amerikanskt fotbolls-drama (är en SUCKER för sportdraman); och myshög på golvet med två nöjda, trötta krigare. Uppenbarligen med en såpass snabb återhämtning att de ändå hade lite energi över för bus. Smella försökte få igång Eldar till lek, Eldar försökte få igång mig. Knashuvuden. Till slut bestämde sig båda att det var roligare att mysa.

Mer om dragrundan imorgon. Nu: sova.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *