Okategoriserade

En helg i västgötaskogarna

Den här dagen har vi vigt åt fysisk och mental återhämtning. Hundarna har sovit, sovit och sovit lite till efter en långhelg hos mina föräldrar i Västergötland. Första resan med Smella och båda hundarna sov tätt tillsammans både på vägen dit och hem. Det har blivit drag på fantastiska vägar, lösspring på Göta Kanal-promenaden (vatten på båda sidor promenadvägen och ett perfekt ställe att låta även Eldar gå lös eller semi-lös) och bus i det stora grustaget i skogen. Och det har varit väldigt trötta, nöjda hundar. Igårkväll fick de sig dessutom varsin redig och välbehövd dusch – superduktiga båda två – och Eldar firade idag sitt nyduschade jag med att rulla sig i fiskrens som någon slängt mitt på vägen utanför sitt hus. Doftar fantastiskt härhemma nu, tycker han.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *