Okategoriserade

Idag skrotar vi runt

Nej, många knop har det inte varit hos oss idag. Både jag och hundar har skrotat runt hemma, tagit en såndär riktig latisdag och faktiskt inte gjort mycket mer än så utöver rastningar. Har haft dörren öppen ut till tomten, hundarna har kommit och gått, tuggat lite ben, solat, busat med varandra, myst med mig och faktiskt sovit stora delar av dagen. Själv har jag ägnat stora delar av dagen åt att plugga kamerateknik och sätta mig in i Lightroom. Var iväg till naprapaten igen i förmiddags och fick akupunktur för första gången. Att ha ett gäng nålar i halsen var faktiskt rätt trevligt; som att sitta i en jacuzzi med massagestrålar som får musklerna att vibrera ordentligt. Bra övning med nålarna inför kommande tatuering, haha. 

Nu ska vi ut på en kvällspromenad innan det blir alldeles för becksvart ute. Det är inte överdrivet mycket ljuskällor när man flyttat ut såhär på almost-landet. Tänk att jag som aldrig någonsin varit tramsig med mörker i mitt liv plötsligt tycker det är jobbigt! Säger väl i och för sig en del om hur det är ställt med huvudet mitt just nu, haha. No joke alltså. Tur att man har två stora, stygga vargar som försvarar en mot hjärnspökena 😉 (Även om Smella troligtvis skulle hoppa i famnen på nämnda spöken och gosa ihjäl dom…)


Picture

Halvsömnig tant funderar över livet i hundgården

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *