Okategoriserade

Video: Eldars första gång i storspann

Satt tidigare och rensade lite på ena kamerans kortminne och upptäckte det här, helt bortglömda, videoklippet från i påskas när vi bodde hos Marlene ett par dagar. Kvalitén är verkligen sådär, bitvis supersuddigt och brusigt, men gud så kul det var att hitta det och minnas. Detta var Eldars första (och hittills enda) dragträning tillsammans med ett ordentligt spann och det var så häftigt att se honom arbeta tillsammans med de andra, även fast man såg den tydliga skillnaden i arbetsfokus mellan honom och Marlenes hundar som ju har en rätt gedigen vana i storspann i jämförelse och ett helt annat arbetsfokus. För er som inte är så vana att iaktta Eldars bakdel så kan jag tala om att han är den stora, mörka lurven längst bak i spannet på vänstra sidan. Ja, precis. Den där galet stora hårbollen, ja. 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *