Okategoriserade

Godissök i hundgården – video

Igårkväll när vi var färdiga med ännu fler roligheter till hundgården tänkte jag att jag måste få det på film också – gården och Eldar menar jag. Var nyfiken på hur han skulle reagera på dom nya inslagen i hans inredning, så fram med kameran medan Erik fick i uppgift att gömma gotte. Nu tog kortminnet slut mitt i allt, men oh well! Eldars reaktion på den hängande stubben var värt det! 

Kommentar till filmklippet: Jag mumlar om att kanske sänka ner stubben, men kom strax fram till att den var alldeles perfekt som den var och bara krävde lite rätt slags metod för att ”fungera”. Eldar löste det på ett helt annat vis än jag tänkt mig – men kanske ett mycket bättre och roligare vis än det min idé var. Efter ett par försök upptäckte han nämligen att om man bara får far på den och gungar den fram och tillbaks så börjar där plötsligt RAMLA ut gotte. Helt klart nya favoritgrejen i hundgården!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *