Okategoriserade

Utslagen

Det har varit ett par tysta dagar. En matte som i snart en vecka fått alldeles för dålig sömn och knappt lyckas hålla sig vaken om dagarna och en unghund som definitivt skulle behöva ut och springa av sig ordentligt. Vädret har varit riktigt trist – kallt, grått men framförallt tryckande. Och luftfuktigheten har varit riktigt hög ett par dagar nu. Vet inte hur det är med er andra, men utan sömn slutar jag fungera och då är det här vädret en riktig fiende. Är oerhört känslig för den typen av mental trötthet som det skapar – och det gör mig till en enormt dålig, energilös och faktiskt oengagerad tränare.

Så vi har kört ett par VÄLDIGT kravlösa dagar. Tagit det ganska lugnt och skrotat runt. Försökte mig på ett spår igår som var det sämsta i mannaminne (skrattar ihjäl mig när jag tänker på det nu) – och ännu ett fantastiskt tydligt tecken på att jag har en hund som plockar upp min sinnesstämning på två röda även fast jag inte alltid tror det. På gott och ont. Mental trötthet för mig innebär sämre tålamod, fokus och ork. Och Eldar plockar upp mitt icke-fokus, blir komplett banans och vill såklart gärna sticka på egna äventyr som är roligare än en zombie-matte 😉

Anyways. Färdigklagat. Och i helgen ska vi ta och vända på det här. Sova ut framförallt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *