Okategoriserade

Söndag i Sticklinge

Efter en lördagsnatt på dansgolvet och med alkohol i kroppen (hör verkligen inte till vanligheterna här) var det inte världens fartigaste människor härhemma denna söndagsmorgon. Och väldigt lyckliga sådana över att inte ha en morgonpigg hund! Denna söndag bjöd på gassande sol, klarblå himmel och en värme som fick människor överallt att plocka fram sommarshortsen. Faktiskt så mötte vi även två småbarnsfamiljer som badade på en strand. Efter att jag och Erik satt i oss en massiv brunch plockade vi med oss långlinan och Eldar in i bilen för att åka ut till LIdingö-skogarna. 
Där spenderade vi större delen av dagen till fots och Eldar var mäkta lycklig över att få springa runt lite som han kände för. Höll oss inne i skogen eller vid vattnet med hela tiden, så en hel del bus på strandkanterna blev det. Och bad förstås. Om man nu kan kalla det för att bada när det kommer till Eldar – han är ju inte direkt typen som är badtokig. Men han plaskar gärna runt med tassarna i vattnet och springer efter pinnar så länge det inte är djupare än upp till magen 😉
 Jättefin stund därute kring Sticklinge-området. Dock fick jag en ordentlig allergichock av allt pollen och tankspridd som jag var i förmiddags så tänkte jag inte alls på att stoppa i mig nåt antihistamin. Större delen av kvällen har jag därför suttit nysandes och snörvlandes, med galet irriterade ögon och jobbig klåda i öron och hals. En av dom värsta allergireaktionerna hittills i år tror jag faktiskt. Tittade således på film medan Erik och Eldar stack ut på en kort dragrunda efter det att solen gått ned. Härhemma ligger nu en nöjd och trött husky. Och resten av oss ska allt ta natt vi med. 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *