Okategoriserade

Återhämtning

Efter två dagar hos Marlene med hundar är vi nu hos familjen i Forsvik. Det har varit dagar fyllda av hund på alla de vis, långa stunder av reflektioner och nya erfarenheter för både hund och människor. Verkligen givande. Och där finns så mycket mer att skriva om att jag får ta det i ett separat inlägg när vi är hemma igen.

Idag handlar om återhämtning. För Eldar, som nu dragit tre dagar i rad och som rent mentalt haft mycket att smälta, och för oss tvåbenta som ju också fått vår beskärda del intryck och aktivitet. Tog en härlig sovmorgon och så snart jag vaknat tog jag och Eldar en sväng längs kanalen. Blev en lugn och stilla promenad – och väldigt skönt med lite egentid för bara oss två. Den är ju också välbehövlig ibland.

Resten av förmiddagen har vi skrotat på altanen. Erik har legat och läst, jag har mest gjort absolut ingenting och Eldar har ömsom suttit och filosoferat, ömsom legat och snusat förnöjt. Lite senare kanske det blir en långpromenad i Tivedsskogarna och så ska det läggas ett spår i Flugebyns skogar till imorgon.

Älskade skrotardagar på landet. Ju mer tid vi spenderar ute i skogarna och vid vattnet, desto mer längtar jag bort från stadsbullret och asfalten. Må maj och husflytten vara här snart!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *