Okategoriserade

Äntligen sol

Äntligen vaknade vi upp till sol och blå himmel! Känts som om man levt i ett ständigt mörker sen årsskiftet och det är något som påverkat både energi och humör, helt klart. I morse vaknade jag mer utvilad än på länge och bestämde mig snabbt för att komma ut på en runda med Eldar och cykeln. Blev ca 9 km, rätt kuperade vägar. Eldar var inte sitt mest energiska jag idag vill jag lova – väldigt förvånad matte eftersom han förra veckan tog det väldigt mycket lugnare än vanligt rent fysiskt – men desto bättre var det med hans fokus. Han lyssnade fint, jobbade framåt och var varken sådär jättetittig som han brukar vara eller lättdistraherad som han kan vara emellanåt i den här åldern. Passerade ett stort antal hundar – även lösa – utan större konstigheter och vi hade en riktig härlig stund ute i solen. Ville så ogärna gå hem och in att vi stannade till nere vid badplatsen vid Campus och lekte runt lite.

Var en väldigt trött pojk som kom hem, blev stretchad och masserad och däckade direkt efter. Imorgon är planen att spåra för första gången i år – är väl det fina med att inte längre han snö här i krokarna!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *