Okategoriserade

Helg på landet

Tillbaks hemma efter en mysig och efterlängtad helg på landet. Det blev en mobilfri helg för husse/matte som endast fick svara på sms eller samtal (välbehövligt!) och istället betydligt mer kvalitetstid med lilla familjen. Spenderade mycket tid utomhus i snön – det kommer mer hela tiden – och busade runt ordentligt med en överlycklig Eldar. I helgen fick han faktiskt gå lös stora delar av våra promenader och han skötte sig riktigt fint. Det är inte ofta jag vågar släppa honom lös när vi är inne i stan och jag är generellt väldigt försiktig med det, men när vi är ute på lantstället känns det betydligt mer säkert och han är riktigt duktig på att hålla koll på oss och hålla sig i närheten. Så vi tar vara på de få stunder av löspromenader vi får och på platser vi känner till noga. Det är lite bakvänt egentligen, hur det finns och SYNS så sjukt mycket vilt omkring oss där vi bor i stan, men inte på landet. Där verkar de vilda djuren mer förnuftiga och håller sig borta från människorna, lever sina liv lite mer i skymundan, medan de i stan kan titta på en där de ligger runt husknuten och liksom säga ”ursäkta, du stör min skönhetssömn”. Väldigt bakvänt.

Anyways… Nu ska vi alla tre ta natt härhemma (Eldar har redan gjort det) och imorgon lär det dyka upp en hel bildkavalkad från helgens äventyr i snön. Sov gott! 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *