Okategoriserade

Tröttmössan

En trött hund somnar på två röda när vi kommer hem. En längre promenad med mycket kontakt, bus, skvaller och dessutom passivitetsträning gjorde visst grabben trött i mössan. Sjukt duktig var han idag – kunde verkligen varva ner och ta det lugnt trots att vi övade passivitet och kontakt mitt bland massor av störningar idag. Satte oss på ett torg och tittade på folk, hundar, bussar och allt annat som passerade – till och med när folk kom fram och skulle prata med mig höll han sig utan trassel alls vid min sida, sittandes eller liggandes och brydde sig inte nämnvärt. Totalt tjugo minuter av passivitet lyckades vi knåpa ihop och matte var sjukt nöjd när vi travade hemåt. Vissa dagar bara funkar allt. Idag var en sån dag. 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *