Okategoriserade

Torsdag

Nyligen hemkomna från en prommis. Eldar ligger nu nöjt och tuggar på en nötnacke på Jennys balkong, medan jag själv häller i mig ännu en kopp kaffe. Det är en galet trött matte som sitter här idag, efter alldeles för dålig sömn. Det är också en ungvalp med galet mycket energi idag, utomhus. Det börjar märkas på honom att det gått ett par lugnare dagar och att han skulle behöva få springa/jobba av sig ordentligt. Långpromenader, parkour och fåniga små godisspår kan definitivt inte ersätta ”riktigt” jobb för den här hunden. Svårt det där med att inte bo hemma – man kan inte gärna ta med sig hur mycket som helst och blir lite begränsad. Får försöka se till att åka hem och hämta utrustning så vi kan jobba med pojken innan helgen. 

Bjuder på en liten filmsnutt igen, på Sonko och Tirild och en nyfiken Eldar. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *