Okategoriserade

Idag…

…fick vi inte alls särskilt fint väder. Regnet har stått som spön i backen sen igårkväll och det har blivit till att vara inomhus dom största delarna av dagen, so far. Två kisserundor på morgon/förmiddag har det blivit och för en liten stund sedan såg jag vår chans till en liten längre runda när det blev uppehåll och himlen nästan såg trevlig ut. Snabbt på med kläder, plocka med boll och godis och så ut med Eldar. 

Vi skallrade på de två hundar vi stötte på; den ena kom lös bakom ett krön men ägaren var hänsynsfull nog att ta tag i halsbandet innan hunden hann fram helt till oss och även om avståndet (I mean, there was none i princip) blev för svårt för Eldar, så gav han bara ifrån sig ett enda dovt skall och gjorde ett halvhjärtat utfall, men släppte hunden direkt när den passerat. Var ju delvis mitt fel också att Eldar inte fixade mötet utan problem, jag hann inte reagera i tid, men jag är glad och förvånad över att det ändå gick så lätt att bryta. Hund nummer två stod uppe på en grannes balkong och skällde och hade sig. Eldar gjorde inte ett ljud, mer än att han gnydde lite osäkert vid ett tillfälle, men visade inte heller något intresse av att röra sig mot hunden. Snarare verkade han osäker, sökte mycket närhet och verkade tycka det var lite jobbigt att passera. Skvallrade, gick några steg, skvallrade igen, gick ett par steg till – tills vi kommit förbi. Och så snart den andra hunden släppt honom, ruskade Eldar på sig och så fortsatte han framåt med sitt återfunna självförtroende. Det är inte utan att jag undrar vad som sades de där två hundarna emellan, som jag inte förstod, för Eldar reagerade inte alls som han brukar. Lustigt. 

Avslutade rundan med lite bus och lek med bollen. En timme ute med promenad, lite träning och lek fick vi i alla fall innan regnet satte igång ordentligt igen. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *