Okategoriserade

Ute på upptäcktsfärd

Nu när vi inte bor hemma blir det till att hitta nya promenadvägar så jag och skrutten begav oss ut på en liten upptäcktsfärd här i krokarna. Eldar får alltid lite extra mycket spring i benen när han befinner sig på en helt ny plats och idag var inget undantag. Hittade en jättefin runda med fantastisk utsikt över Lidingö och tog en liten stund till att leka runt och balansera på stenar och annat vi hittade. Mötte lite hundar också, vilket gick super till och med när en liten fluffig sak blev heltokig och skällde sig galen på Eldar. Riktigt fin höstdag är det också – mycket välkommet efter så många dagar av regn! 
Picture

Hurtta-selen sitter inte alls så bra längre efter att han slet sönder den förra helgen, men får funka tills jag hunnit få hem en ny och laga denna på riktigt, fast det stör mig så jag blir knäpp. Knasunge!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *